Suomi on surullisen kuuluisa Euroviisujen jumbosijojen pitäjä ja usein saammekin kuulla, kuinka suomalaisten esitykset ovat Euroviisuissa floppeja floppien perään, mutta vuonna 2006 tapahtui jotain perin yllättävää, sillä Lordi otti ja vei Euroviisujen voiton Suomeen Ateenassa järjestettävissä Euroviisuissa. Koko Suomi hullaantui, joskin rehellisyyden nimissä on sanottava, että monet myös yllättyivät täysin. Voidaankin sanoa, että Lordi ylsi Euroviisuissa suoranaiseen jytkyyn! Mitä oikein tapahtui? Lue Lordin Euroviisuvoittoa käsittelevä juttumme ja ota selvää!

Suosion tausta

Lordi ihastuttaa erilaisuudellaan. Sen esiintyjät esiintyvät naamioissa, mikä tekee heistä salaperäisiä ja kiehtovia. Esitykset ovat näyttäviä ja mukaansatempaavia. Esimerkiksi pyrotekniikkaa käytetään Lordin esityksissä paljon, mikä saa ne erottumaan joukosta ja painumaan katsojien mieliin. Netissäkin pääsee nauttimaan Lordin upeista näytöksistä, mikä on erityisen hyvä vaihtoehto tällä hetkellä, kun koronaepidemia edelleen vaatii meitä pitämään turvavälejä muihin ja jopa eristäytymään koteihimme.

Erityisen hyvä laite nettisurffailuun ja Lordin näytöksistä nauttimiseen on näppärä Macbook pro, joka tuo halutessasi Lordin esitykset verkon kautta suoraan kotiisi. Tiesithän, että näitä tehopakkauksia on mahdollista ostaa netistä myös käytettyinä huokeaan hintaan, jos uuden Macbookin hinta hirvittää? Käytetty laite on hyvä ostaa asiantuntevasta verkkokaupasta, kuten mResell, joka on tarkistanut, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Monet muutkin suomalaiset heavy metal -yhtyeet ovat yllättävän suosittuja, joten jos Lordi alkaa tuntua nähdyltä, kannattaa surffailla Macbookillasi katsomaan myös muiden suosittujen suomalaisten heavy metal -yhtyeiden esityksiä. Huomaat pian, että jokaisella niistä on oma persoonallinen tapansa soittaa itsensä suoraan suomalaisen yleisön sydämiin! Kukaan muu suomalainen heavy metal -bändi ei kuitenkaan ole pystynyt samanlaiseen Euroviisu-jytkyyn kuin Lordi!

Tutustu myös heavy metalin historiaan

Macbookin avulla on helppo tutustua myös heavy metalin historiaan. Historiaan tutustuminen valottaa musiikkialan kehitystä ja sitä, millaisista lähtökohdista Lordi aikoinaan lähti rakentamaan omaa menestystarinaansa. Lordin historiaan tutustumalla huomaa, että sen uran varrelta löytyy muitakin mielenkiintoisia etappeja kuin Euroviisuissa saavutettu jytky. Kuinka hyvin sinä tunnet Lordin menneisyyden? Ellet kovin hyvin, on ehkä aika ottaa siitä selvää!